Községünk a Facebookon
Wilkommen

Útépítés

HAZAI TÁMOGATÁSBÓL MEGVALÓSULÓ FEJLESZTÉSEK

Elindult az Erdőkertes, Béke utca útépítés I. üteme. Részletek

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest Megyében. Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás?

PANASZKÜLDÉS

Családok Otthonteremtési Kedvezménye - minden információ egy helyenCSOK Blog

Közétkeztetés

Közétkezéssel kapcsolatos ügyintézés a következő e-mail címen: kertesetkezes@gmail.com

Helyi-Sport.hu

Hírek információk az erdőkertesi sportéletről.

www.helyi-sport.hu
MOST BEÉPÍTÉSI KÖTELEZETTSÉG NÉLKÜL!

Csapadékvíz projekt

Belterületet veszélyeztető vízfolyások és belvízcsatornák felújítása, építése Erdőkertesen

Pályázati azonosító: KMOP-3.3.1/B-10-2010-0032

További információ

Csatorna beruházás

Szennyvíztisztító telep bővítés, korszerűsítés és csatornaépítés a veresegyházi agglomerációban.

Pályázati azonosító: KEOP-1.2.0/2F/09-2009-0023

További információ: szennyviztarsulas.hu

http://v2.erdokertes.hu/modules/mod_image_show_gk4/cache/rotatorgk-is-228.jpglink
http://v2.erdokertes.hu/modules/mod_image_show_gk4/cache/rotator2gk-is-228.jpglink
Progress bar
A+ A A-

Közművállalatok és elérhetőségeik

DMRV Duna Menti Regionális Vízmű Zrt.:

DMRV Zrt.

A társaság döntően Pest megyében a Dunakanyar térségében és a főváros agglomerációjában végez viziközmű szolgáltatást, ugyanakkor működése Nógrád és Komárom-Esztergom megyék egyes településeire is kiterjed. A társaságot a viziközművek üzemeltetésére alapították. Ennek megfelelően alaptevékenysége az ivóvízellátást, valamint a szennyvízelvezetést és -tisztítást szolgáló viziközművek működtetése, s ezáltal közüzemi szolgáltatás biztosítása. Emellett a viziközmű szolgáltatáshoz kapcsolódó építés-szerelési, ipari és szerviz-tevékenységet is végez.

Az ügyfélszolgálatok telefonon, illetve személyesen történő felkereséséhez szükséges, hogy a Fogyasztó ismerje és közölni tudja az ügyintézővel: az aktuális fizető kódját, esetleg a fogyasztóhely számát.

 • CALL-CENTER-es telefonos ügyfélszolgálat: 06 40 881-188; 06 27 511-511
 • Vízmérőállás bejelentése: ide kattintva

KÖZVIL Első Magyar Közvilágítási Zrt.:

KÖZVIL Zrt.

AA közvilágítási hibák gyors javításában ÖN IS SEGÍTHET. Jelentse közvetlenül az észlelt közvilágítási hibákat! A következő adatokat kell megadnia: a hiba előfordulásának pontos helye (település, utca, házszám vagy oszlopszám); a hiba jellege; a hibával érintett lámpatestek pontos (vagy körülbelüli) száma. A hibabejelentés az Ön nevének, és telefonos elérhetőségének megadásával lesz teljes. SEGÍTSÉGÉT KÖSZÖNJÜK!

 • Közvilágítási hibabejelentés: +36 40 200 817
 • Weboldal: ide kattintva

FŐGÁZ Zrt.:

FŐGÁZ Zrt.

AFŐGÁZ 2007 óta a hazai szabadpiaci földgáz kereskedelem meghatározó szereplője és 2011 óta már a lakossági ügyfelek sem csak Budapesten, hanem további tíz megyében is választhatták a céget szolgáltatójuknak, 2015. április 1-jétől pedig már az ország teljes területén biztosít egyetemes földgázszolgáltatást az arra jogosult felhasználók részére. 2014-ben és 2015-ben a FŐGÁZ Zrt. egy komplex tulajdonosváltást követően, nemzeti tulajdonú társaságként az ENKSZ Első Nemzeti Közműszolgáltató Zrt. szakmai irányítása alá került.

 • Általános ügyfélszolgálati ügyintézés: +36 40 474-474
 • Mérőállás diktálás csak vezetékes telefonról: +36 40 474-474
 • Gázmérő állás rögzítése: ide kattintva

ELMÜ Nyrt.:

ELMÜ Zrt.

A villamosenergia- szolgáltatás a mai ember életének nélkülözhetetlen része, nemcsak a háztartások, hanem az ipar, a mezőgazdaság, a különböző szolgáltatások és a közlekedés sem működhetnének nélküle. A villamos energia előállítása, továbbítása és felhasználása egyaránt megoldható a természetet kímélő módon. Az európai uniós országok környezet védelmi előírásainak megfelelően Magyarország is folyamatosan korszerűsíti energiatermelési rendszerét. A hagyományos - szén, illetve gáztüzelésű - erőművek esetében ez olyan berendezések alkalmazását jelenti, amelyek csökkentik a szennyező anyagok kibocsátását. Emellett a villamos energia előállításában egyre nagyobb teret nyernek az úgynevezett megújuló energiaforrások, a víz, a szél és a nap Az erőművekben megtermelt villamos energiát távvezetéken, vagy földkábelen juttatják el az áramszolgáltatók a fogyasztókhoz.

A telefonos ügyfélszolgálat a számlázással kapcsolatos megkereséseket munkanapokon 7 és 20 óra közötti időtartamban fogadja.

 • Számlázás, és egyéb ügyintézés : 06 40 38 38 38
 • Kizárólag hibabejelentésre szolgáló vonalunk: 06 40 38 39 40
 • Villanymérő állás rögzítése: ide kattintva

ELMIB:

ELMIB Zrt.

Az ELMIB Csoport Magyarország egyik legdinamikusabban növekvő, hazai tulajdonban lévő energetikai társasága, mely teljes körű, a térségi adottságokhoz alkalmazkodó, környezetbarát szolgáltatásokat nyújt az önkormányzatok és a vállalatok számára az ország egész területén. A helyben található zöld energiára épülő innovatív megoldásaink eredményeképp lényegesen kisebb környezetterhelés mellett jelentősen javul az energiatermelés és -felhasználás hatékonysága, nő az ellátás biztonsága és csökken az energia ára. Az ELMIB a hazai önkormányzatok mintegy negyedével, csaknem 900 önkormányzattal áll szerződéses kapcsolatban.

Az ELMIB csoport integrált ügyfélszolgálata a következő elérhetőségeken várja kérdéseit:

 • Az ügyfélszolgálat telefonszáma: 06 40 200 752
 • Közvilágítási hiba bejelentése: 06 40 200 817-es telefonszámon
Utoljára frissítve: 2017. február 23., csütörtök 21:49
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE

Ha feliratkozik hírlevelünkre, értesítjük friss híreinkről és a községünkben megrendezésre kerülő programokról. Később bármikor leiratkozhat.
© 2012 Erdőkertes Község Önkormányzata | készítette a decolab.hu

Belépés vagy Regisztráció

Belépés