Községünk a Facebookon
Wilkommen

Útépítés

HAZAI TÁMOGATÁSBÓL MEGVALÓSULÓ FEJLESZTÉSEK

Elindult az Erdőkertes, Béke utca útépítés I. üteme. Részletek

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest Megyében. Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás?

PANASZKÜLDÉS

Családok Otthonteremtési Kedvezménye - minden információ egy helyenCSOK Blog

Közétkeztetés

Közétkezéssel kapcsolatos ügyintézés a következő e-mail címen: kertesetkezes@gmail.com

Helyi-Sport.hu

Hírek információk az erdőkertesi sportéletről.

www.helyi-sport.hu
MOST BEÉPÍTÉSI KÖTELEZETTSÉG NÉLKÜL!

Csapadékvíz projekt

Belterületet veszélyeztető vízfolyások és belvízcsatornák felújítása, építése Erdőkertesen

Pályázati azonosító: KMOP-3.3.1/B-10-2010-0032

További információ

Csatorna beruházás

Szennyvíztisztító telep bővítés, korszerűsítés és csatornaépítés a veresegyházi agglomerációban.

Pályázati azonosító: KEOP-1.2.0/2F/09-2009-0023

További információ: szennyviztarsulas.hu

http://v2.erdokertes.hu/modules/mod_image_show_gk4/cache/rotatorgk-is-228.jpglink
http://v2.erdokertes.hu/modules/mod_image_show_gk4/cache/rotator2gk-is-228.jpglink
Progress bar
A+ A A-

Ebben az évben megalapítottuk az Erdőketresi Bokszklub Sportegyesületet (EBSE), melyet 2013. októberben jegyzett be a bíróság. Ezt megelőzően mint a Zuglói Boksz Club (ZBC) kihelyezett tagozatát ismerhettek meg minket az érdeklődők.

Elsődleges célunk az utánpótlás korú,10-18 éves fiatalokkal megismertetni, megszerettetni velük sportágunkat, és amikor ez sikerült, a minimumvizsga után versenyeztetni őket.

Eddigi eredményeink magukért beszélnek, saját nevelésű versenyzőnk kétszeres junior magyar bajnoki ezüstérmes (2012, és 2013, ez utóbbi nem rajta múlt, hogy nem csillogott fényesebben, hanem szerencsétlen módon az új pontozási rendszeren), Budapest bajnok (2012), Utánpótlás Olimpia bajnok (2013), az Azerbajdzsáni Heydar Aliev nemzetközi torna (nevezhetjük kis világbajnokságnak) bronzérmese (2013), az idei világbajnokságon Kievben a legjobb 16 közé jutott és novemberben az Oroszországi európabajnokságra induló junior válogatott keret első számú 75 kilós bunyósa ...

Fentiek mellett természetesen a régiós bajnokságokon és egyéb nemzetközi tornákon is szép eredményeket ért el, csak úgy mint csapatunk más tagjai is, van Budapest bajnoki ezüstérmesünk, északi régiós tornagyőztes illetve helyezettek...

A szülők és a gyerekek fejében egyaránt felmerül rengeteg kérdés és tévhit arról, hogy vajon hogyan is nézhet ki egy BOX edzés...

Az első gondolat az szokott lenni: "Ott biztos szétütnének!"

Az edzések folyamàn, ha az edzeni jàró személy màr elsajàtította az ütések technikàjàt, és kellő képpen begyakorolta, valamint szeretné pàros gyakorlatok keretén belül is gyakorolni azt, fejleszteni tudàsàt, abban az esetben kerülhet sor kesztyűzésre. A kesztyűzés soràn nem a teljes erőbedobàs, és az "ellenfél szétverése" a cél, hanem a technikák élesben történő irányított elsajàtítàsa, gyakorlása.

Màsodik gondolat: "Dehàt én nem is tudok boxolni"

Aki életében először jön el boxedzésre, és egyàltalàn aki kezdőkènt csatlakozik a csapathoz, az az alapàllás, bal és jobbegyenesnél kezdi az ütések megtanulàsàt, valamint semmiképp nem hùz kesztyűt, és nem boxol senkivel, maximum a zsàkkal, amikor a megtanult ütéseket begyakorolja.

Mikor màr eljàtszunk a gondolattal, hogy el kellene menni mégis arra az edzésre, eszünkbe jut, hogy "de nekem nincs is kesztyűm"

Nyílvàn az ember első edzésre nem egy többezer forintos bőr kesztyűvel állít be. Bár ezzel sincs semmi gond, aki elszànt és a sajàtjàt szeretné hordani, természetesen vehet magának. Egyébként a teremben minden felszerelés a rendelkezésre àll, így a kesztyű is, nincs szükség màsra, csak kényelmes ruhàra és elszántságra. Több éves edzősködéssel a hátunk mögött bátran állíthatjuk, hogy a fiatalok egészséges fizikai és személyiségfejlődése terén is rengeteget adnak a küzdő sportok, így az ökölvívás is.

Várunk minden érdeklődő 12-18 éves fiút és lányt, aki kiszeretné próbálni magát és egyszer versenyezni szeretne.

„Gyertek és legyetek a jövő bajnokai!”

Továbbá várjuk felnőttek jelentkezését szabadidős, illetve hobbi-box edzéseinkre. Ha ki akarjátok ütni magatokból a stresszt vagy éppen csak szeretnétek mozogni és jól érezni magatokat egy jó közösségben, nálunk a helyetek!

„Gyertek, üssük el az időt!”

2013 szeptembertől elkezdtük a kick-box, K-1, K-3 és MMA oktatást is. Trénerként a volt Pitbull Teames versenyző, Kiss „Gumimaci” Attila erősítve csapatunkat edzősködik és készíti fel a fiúkat és lányokat a versenyzésre. A közös munka eredményeként már több eredmény is született. Felnőtt kategóriában a Symában rendezett TEK gáláról Ludesher Levente bronz érmet, míg a Csomád kupán a junior korú Müncz Áron szintén bronz érmet harcolt ki magának.

Amennyiben felkeltettük érdeklődéseteket, nézzetek be hozzánk a terembe!

Box edzések:

 • kezdőknek és versenyzőknek hétfőtől- péntekig 16:00-18:00-ig
 • szabadidős és hobbi box de. 09:00-11:00 és 18:00-20:00 között.

Kick-box, K-1, K-3 és MMA edzések:

 • hétfő-szerda-péntek 17:00-19:00-ig
 • Szombaton közös, összevont edzések és nyíltnap, az érdeklődőknek ingyenes.

Elérhetőségek

 • Rafael „Rafi” József box edző: +36-20-207-30-93
 • Rafael Norbert box edző: +36-30-407-18-37
 • Kiss Attila kick box edző: +36-20-778-11-71
 • Keressetek bizalommal minket személyesen a teremben vagy az alábbi telefonszámokon, illetve facebookon a www.facebook.com/ZbcErdokertesBox oldalunkon. Sportbaráti üdvözlettel: Rafael „Rafi” József, Rafael Norbert és Kiss Attila edzők.

 • Értékelés:
  (7 szavazat)
  A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!
  FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE

  Ha feliratkozik hírlevelünkre, értesítjük friss híreinkről és a községünkben megrendezésre kerülő programokról. Később bármikor leiratkozhat.
  © 2012 Erdőkertes Község Önkormányzata | készítette a decolab.hu

  Belépés vagy Regisztráció

  Belépés