Községünk a Facebookon
Wilkommen

Útépítés

HAZAI TÁMOGATÁSBÓL MEGVALÓSULÓ FEJLESZTÉSEK

Elindult az Erdőkertes, Béke utca útépítés I. üteme. Részletek

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest Megyében. Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás?

PANASZKÜLDÉS

Családok Otthonteremtési Kedvezménye - minden információ egy helyenCSOK Blog

Közétkeztetés

Közétkezéssel kapcsolatos ügyintézés a következő e-mail címen: kertesetkezes@gmail.com

Helyi-Sport.hu

Hírek információk az erdőkertesi sportéletről.

www.helyi-sport.hu
MOST BEÉPÍTÉSI KÖTELEZETTSÉG NÉLKÜL!

Csapadékvíz projekt

Belterületet veszélyeztető vízfolyások és belvízcsatornák felújítása, építése Erdőkertesen

Pályázati azonosító: KMOP-3.3.1/B-10-2010-0032

További információ

Csatorna beruházás

Szennyvíztisztító telep bővítés, korszerűsítés és csatornaépítés a veresegyházi agglomerációban.

Pályázati azonosító: KEOP-1.2.0/2F/09-2009-0023

További információ: szennyviztarsulas.hu

http://v2.erdokertes.hu/modules/mod_image_show_gk4/cache/rotatorgk-is-228.jpglink
http://v2.erdokertes.hu/modules/mod_image_show_gk4/cache/rotator2gk-is-228.jpglink
Progress bar
A+ A A-
27 jan.

Eredményeink 2017.

péntek, 27 január 2017
Kategória: Sportélet Legyél te az első hozzászóló!

2017. január 14-én került megrendezésre az MJSZ által rendezett Ifi Országos Rangsorverseny Budapesten az UTE-ban. Egyesületünk serdülőkorú ifjoncát, Újvári Lajost elindítottuk az egyel magasabb korosztályban. A -46 kg-ban VII. helyezést sikerült kiharcolnia, mellyel egyesületünknek pontot szerzett. Gratulálunk neki!

  

 

2017. január 22-én került megrendezésre a Budapesti Regionális Judo Bajnokság, melyen versenyzőink az alábbi helyezéseket érték el:

 

- Zsigmond Levente Diák „A” 45 kg-ban II. helyezés

- Weinwurm Nikolett Serdülő 63 kg-ban I. helyezés

- Újvári Lajos Serdülő 45 kg-ban VII. helyezés

- Illés Gergő Diák „B” 50 kg-ban I. helyezés

 

 Gratulálunk judokáinknak a kimagasló eredményekhez!

 

 

2017. február 26-án került megrendezésre a Budapesti Regionális Judo Szövetség versenye az UTE-ban, melyen három versenyzőnk indult:

 

- Zsigmond Levente Diák „A” 45 kg-ban III. helyezés

- Weinwurm Nikolett Serdülő 63 kg-ban I. helyezés

- Újvári Lajos Serdülő 45 kg-ban VII. helyezés

 

 Gratulálunk versenyzőinknek az elért eredményekhez!

 

2017. március 4-én került megrendezésre Siklóson a Serdülő-Diák Olimpia, melyen három versenyzőnk indult:

 - Zsigmond Levente 50 kg-ban, helyezetlenül zárta a versenyt

 - Weinwurm Nikolett 60-63 kg-ban VII. helyezés

 - Újvári Lajos 45 kg-ban, helyezetlenül zárta a versenyt

 

  

2017. március 12-én került megrendezésre Budaörsön a Meghívásos judo verseny, melyen három versenyzőnk indult:

 

- Zsigmond Levente Diák „A” 50 kg-ban I. helyezés 

- Weinwurm Nikolett Serdülő 63 kg-ban III. helyezés 

- Újvári Lajos Serdülő 45 kg-ban, helyezetlenül zárta a versenyt 

- Illés Gergő Diák „B” 50 kg-ban V. helyezés

  

Gratulálunk versenyzőinknek az elért eredményekhez!

 

 

2017. március 18-án került megrendezésre Budapesten a "Küzdelmi edzés".

 

Eredményeink: I. hely Kis Tamás, Papp Zsombi, Balogh Hetti, Illés Gergő.  Mindenkinek minimum két küzdelme volt, Zsombi és Hetti esélyt sem adott az ellenfeleknek, Kis Tomi nagyon koncentrált volt, Illés Gergő most mindent megcsinált, amire tanítottuk, dobott horgot, csípőt, vállat, csinált másodszándékot, bokasöprést.   

II. hely: Morvay Milán. Milán volt talán egyedül szomorú, mert nagyon nyerni akart, de pont ezért volt az egyetlen veresége, túlpörgött. 

III. hely: Veres Bence: Bence akár meg is nyerhette volna a küzdelmet, küzdött keményen. Veres Zolna: Zolna egy győzelemmel lett harmadik, nagyon fegyelmezetten küzdött, rettenetesen boldog volt.  Rajzó Bendegúz: Két veresége volt,  nagyon akart, de megértette, hogy neki még sokat kell tanulni és ez után már boldog volt. Farkas Karina: Két veresége volt, megértette, hogy még nagyon az elején van a tanulásnak. 

V.hely:  Drácz Fecó: Két veresége volt, nagyon akart nyerni. Koblász Réka: Réka meglepetést okozott azzal, hogy nem könnyen adta meg magát, de neki is még sokat kell tanulni. Mikola Marcel: Tisztességesen helytállt, egy győzelme volt, küzdött rendesen. Illés Niki:ő is próbált küzdeni, még egy wazarit is dobott, de sajnos utána leszorították. 

VII. hely: Perger Örs.

 

 

 

 

2017. április 08-án került megrendezésre a Debrecen Diák-"A" Magyar Kupa, melyen -49 kg-os súlycsoportban Zsigmond Levente versenyzőnk V. helyezést ért el.

  

2017. április 15-én került megrendezésre a Szolnok Diák-"A" és "B" meghívásos verseny, melyen két versenyzőnk indult:

 - Diák-A -49 kg-ban Zsigmond Levente II. helyezés

 - Diák-B -50 kg-ban Illés Gergő IV. helyezés

 

 

2017. április 29-30-án rendezték meg Budapesten a Nemzetközi Budapest Kupa elnevezésű versenyt, immár harmincadik alkalommal. Nagy és erős mezőny volt, sok külföldi csapattal.

 Eredményeink:

 - Serdülő Mentes Péter -60kg VII. helyezés

 - Weinwurm Nikolett -63kg IX. helyezés

 

 

 

JUDO EREDMÉNYEINK 2016.

2016. január 30-án került megrendezésre Zalaegerszegen a Serdülő „B” Diákolimpia, hol - 55 kg súlycsoportban Mentes Péter III. helyezést ért el, - 40 kg súlycsoportban Újvári Lajos is szépen küzdött. Gratulálunk nekik!

 A 2016. február 6-án Nagykőrösön megrendezésre kerülő II. Kőrös Kupa- Serdülők versenyen és a február 7-én Budapesten megrendezésre kerülő UTE Regionális Rangsor versenyen az alábbi eredményeket értük el:

3 db. aranyérem: Pribojszki István, Kovács Áron, Balogh Hetti

1. db. ezüstérem: Neményi Gergő

3 db. bronzérem: Klimov Misa, Fristáczki Árpád, Újvári Lajos

1 db. V. hely: Illés Gergő

1 db. VII. hely Mentes Péter

 

Gratulálunk mindenkinek! Az igazi eredményeket csak a sok munka hozza meg ugyanúgy, ahogy majd a felnőtt életben is!

 

 

2016. február 20-án került megrendezésre Vásárosnaményban a Serdülő „A” Diákolimpia, ahol judokáink az alábbi eredményeket érték el: 

I. hely: Pribojszki István + 81 kg. 3 ippon győzelem. 

V. hely: Neményi Gergő -81 kg. 2 másodpercen múlott a bronz érem. 

VII. hely: Újvári Lajos 40 kg. 3 győzelem. Lajos eredménye azért is dicséretes, mert a két évvel idősebbek között küzdött. Súlycsoportja a legnépesebb volt, 27 indulóval. 

Klimov Misa sajnos a verseny előtt belázasodott és az orvos nem engedte indulni. 

V. hely: Juhász János, - 81 kg. 

 

Gratulálunk a fiúknak!

2016. március 12-én került megrendezésre a Budaörs kupa nemzetközi, meghívásos judoverseny, melyen a következő eredmények születtek:

Balogh Hetti: III. helyezés, 1 vereség, 2 győzelem. Nagyon jól küzdött, az első küzdelmében egy kicsit figyelmetlen volt, de utána nem tudták nagy erőfeszítésre kényszeríteni.

Zsigmond Levente: III. helyezés. Nagy küzdelmei voltak, 1 vereség, egy győzelem, nagyon kevés kellett volna a döntőbejutáshoz.

Újvári Lajos: V. helyezés. Az egyik legnépesebb és legerősebb súlycsoport. Egy ipponos győzelemmel kezdett, de a visszamérkőzésen rászaladt egy dobásra, így lemaradt a bronzéremről. Ő volt, aki a legjobban akarta a győzelmet, csak dicsérni lehet.

Weinwurm Nikolett: III. helyezés. Négyen voltak a súlycsoportban, 1 győzelem, 3 vereség a mérlege. Niki betartva az edzői instrukciókat, olyan ellenfelét győzte le, akitől korábban mindig kikapott.

Mentes Péter: V. helyezés. Peti a legkeményebb küzdelmeket vívta mindenki közül. Az eredmény nem tükrözi azt, hogy milyen szoros mérkőzéseket vívott. Az 1 ipponos győzelme után GS-ban, bírói döntéssel maradt le a döntőről, a második veresége is hasonlóan szoros volt. Meg kell jegyezni, hogy az utolsó küzdelme után odajött Hadfi Dániel (korábbi Európa bajnok) és megdicsérte Petit.

Neményi Gergő: I. helyezés. 2 ipponos győzelme azt jelenti, hogy jó úton halad. Rajta lehet látni, hogy az edzéseken végzett lelkiismeretes munka meg fogja hozni az eredményeket.

Pribojszki István: I. helyezés. Pistinek - sajnos - nem volt olyan ellenfele, aki különösebb erőkifejtésre kényszerítette volna. Hozta azt, amit elvártunk tőle 2 ipponos győzelemmel.

 

Gratulálunk az egész csapatnak!

2016. március 19-én került megrendezésre Baján a nemzetközi serdülő válogató verseny, ahol a képen látható eredmények születtek. Gratulálunk, fiúk! 

 

2016. április 24-én került megrendezésre, Kecskeméten a Szentkirályi kupa judo verseny, 40 egyesület, mintegy 400 judoka részvételével. Az erdőkertesi judosok 6 versenyzővel vettek részt a küzdelmekben.
Eredményeink: I. helyezettek: Újvári Lajos, Zsigmond Levente, Klimov Mihály. II. helyezettek: Weinwurm Nikolett, Mentes Péter. VII. helyezett: Illés Gergő. Az egyesületek pontversenyében az erdőkertesi judosok az előkelő 8. helyen végeztek!

 

 

2016. június 03-án Győrben került megrendezésre a Serdülő Európa Kupa, ahol a + 81 kg-os súlycsoportban Pribojszki István versenyzőnk első helyezést ért el! Ezzel biztosan vezeti a korosztálya és súlycsoportja rangsorát. Pistinek gratulálunk!

 

2016. június 11-én Tatán került megrendezésre a Junior Diákolimpia, amelyen -57 kg súlycsoportban V.helyezést ért el Vincze Vivien versenyzőnk, gratulálunk az elért eredményéhez!

2016. június 12-én került sor Svájcban a Nemzetközi Meghívásos versenyre, amelyen versenyzőink az alábbi nagyszerű eredményeket érték el: 

2016. szeptember 10-én került sor Szegeden a Nemzetközi Meghívásos versenyre, amelyen versenyzőink az alábbi nagyszerű eredményeket érték el:

 

2016. szeptember 11-én került megrendezésre Tatabányán a regionális verseny, amelyen Mentes Péter versenyzőnk -60 kg-ban aranyérmet szerzett. Gratulálunk a teljesítményéhez!

 

2016. szeptember 17-én Egerben 7 fővel vett részt csapatunk a Tóth Péter emlékversenyen, amely egyben országos rangsorverseny is volt. Eredményeink:

I. helyezett: Újvári Lajos diák "A" korosztály 41 kg.

II. helyezett: Zsigmond Levente diák "B" korosztály 45 kg.

II. helyezett: Pribojszki István serdülő korosztály +81 kg.

III. helyezett: Juhász János serdülő korosztály + 81 kg.

III. helyezett: Weinwurm Nikolett diák "A" korosztály + 56 kg.

 

Diák korosztályúak, akik indultak serdülő korosztályban is:

Weinwurm Nikolett  -63 kg. III. hely

Újvári Lajos -45 kg. V. hely 

Gratulálunk a versenyzőknek és köszönet a segítő szülőknek!

 

Pakson került megrendezésre a XXXV. Atomkupa, ahol Diák "A" korosztályban -41 kg-os súlycsoportban Újvári Lajos versenyzőnk harmadik helyezést ért el. Gratulálunk a teljesítményéhez!

 

Kecskeméten került megrendezésre 2016.10.08-án az Országos Bajnokság, ahol Diák "B" korosztályban -45 kg-os súlycsoportban Zsigmond Levente versenyzőnk harmadik helyezést ért el. Gratulálunk a teljesítményéhez!

 

Kecskeméten került megrendezésre 2016.10.08-án a Regionális Csapatbajnokság, ahol Diák "B" korosztályban -45 kg-os súlycsoportban a Budapesti Régió csapatában szerepelt Zsigmond Levente versenyzőnk is. A Budapesti Régió csapata I. helyezést ért el a versenyen, a kiemelkedő teljesítményéért gratulálunk Leventének!

2016. november 26-án Baján került megrendezésre a Serdülő Országos Bajnokság, amelyen +81 kg súlycsoportban III. helyezést ért el Juhász János versenyzőnk. Janinak gratulálunk!

2016. november 27-én Budapesten került megrendezésre a MEFOB - Magyarországi Egyetemisták és Főiskolások Országos Bajnoksága, amelyen -57 kg súlycsoportban III. helyezést ért el Vincze Vivien versenyzőnk, gratulálunk az elért eredményéhez!

  

2016. december 10-én került megrendezésre Budapesten a BRJSZ Regionális Bajnokság, ahol a képeken látható eredmények születtek. Gratulálunk judokáinknak a kimagasló eredményekhez!

  

  

 

 

2015. december 27-én került megrendezésre a dojoban a judo övvizsga, ahol judokáink sikeres vizsgát tettek VI., V., IV., III. és II. KYU-ból. Gratulálunk nekik, és köszönjük edzőink lelkiismeretes felkészítő munkáját!

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE

Ha feliratkozik hírlevelünkre, értesítjük friss híreinkről és a községünkben megrendezésre kerülő programokról. Később bármikor leiratkozhat.
© 2012 Erdőkertes Község Önkormányzata | készítette a decolab.hu

Belépés vagy Regisztráció

Belépés